duplicate comments

Index Forums WordPress plugins Add Link to Facebook duplicate comments

Tagged: ,

This topic contains 55 replies, has 8 voices, and was last updated by  jramisa 2 years, 5 months ago.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 56 total)
Author Posts
Author Posts
19 April 2013 at 12:12 #6934


Since some time the comments are duplicated.

Indeed, a comment of the blog is sent to facebook with the plugin, then the same comment is given on the blog because it is recovered via the facebook plugin.

It’s annoying to have to remove duplicates.
Could you check that ?

Thanks !


19 April 2013 at 12:22 #6935


This very rare problem is most likely caused by another plugin or maybe your theme.
Try to disable other plugins to see if it solves the problem.

19 April 2013 at 12:50 #6936


strange because I have not changed anything for a long time, neither the theme or plugins (just update)

19 April 2013 at 13:02 #6937


Send me the debug info as explained in the last question of the FAQ, referencing this discussion and indicating which comments are duplicate and I will look into it. Also, let me know you did sent the debug info, since it doesn’t arrive always. The duplicate comment should be a very recent one, else it won’t be in the debug info.

It could be caused by a Facebook bug too.

19 April 2013 at 13:26 #6938


Is your website a busy website?

22 April 2013 at 20:10 #6947


I have the exact same problem since 2 days ago even if I never had it before and didn’t install any new extension or theme.

What’s hapenning ?

23 April 2013 at 03:50 #6949


I investigated this problem and the most likely cause is duplicate comment ID’s from Facebook.
Since you hadn’t this problem before and didn’t install anything, this gets even more likely.

24 April 2013 at 05:00 #6960


I have another problem next to this one.

Now when I post an article on my blog with a vimeo video link using the add to facebook plugin, the link on facebook does not contain the video. It’s just a basic link to the article.

Before the user could see directly from facebook the video

Why is that ?

24 April 2013 at 07:06 #6962


I can only guarantee that video works if you enter the correct, direct video URL in the field ‘video URL’ of the Add Link to Facebook meta box of the post editor.

24 April 2013 at 09:34 #6964


Same problem here. Sending in the debug info.

24 April 2013 at 11:02 #6965


Thanks for the debug info, it revealed the problem.
I have made a workaround for a bug in Facebook.
Since this problem is difficult to reproduce for me, could you please test if the development version solves this problem? You need to wait at least 10 minutes and refresh the page with comments to check it, because of caching.

24 April 2013 at 13:23 #6966


I personaltely don’t know how to try the debug version.

For the video, I put the correct link in the video url field, as I always did in the past.
It was working well untill few days ago, where it’s not working anymore (same moment than this new bug with the comments).

I guarantee that I put the correct video url in the video url field

24 April 2013 at 13:25 #6967


@gbalme: please send me the debug info directly after you have added a link with a video

There are step by step instructions about how to install the debug version on the page referenced to above.

  • This reply was modified 2 years, 5 months ago by  Marcel.
24 April 2013 at 13:42 #6970


I don’t know why but I can’t send the debug information. I get an error message (in french). If I traduce it, it tells : “The sending of the debug informations failed”

24 April 2013 at 13:44 #6971


That is most likely caused by an invalid e-mail setup on your hosting server.
Maybe your hosting provider can help with this.

24 April 2013 at 13:52 #6972


There is not another way to send you the debug infos ?

24 April 2013 at 13:53 #6973


What you can do is create a PDF with the debug info, zip it and send it using this contact form.

24 April 2013 at 14:24 #6975



24 April 2013 at 14:45 #6977


Unfortunately what I need to see isn’t completely visible: the debug info ‘last request’.

24 April 2013 at 15:06 #6978


Can’t make everything visible in a PDF. I put this “last request” in a txt file, and send it to you again

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 56 total)

The topic ‘duplicate comments’ is closed to new replies.